neděle 16. května 2010


Dnes jsem dostala od Pet http://petti-sweethome.blogspot.com/ štafetový kolík do hry :o)
Tohle je desátá fotečka v albu co mám uložené fotky v PC.. je to z docela nedávné doby.. s Charlot je tam i naše druhé zlatíčko..jsou mu čtyři a jmenuje se Edvard ( Eda, ale tak mu nemůžeme říkat, jelikož se tak jmenuje i jeden člen naší velké rodiny a ten se vždycky urazí..protože nechápe, jak mohou lidé dávat psům lidská jména :o) )
Malá Edu moc miluje. Je hrozně krásné je pozorovat, jak si spolu hrajou..tedy spíš, jak malá si hraje a Eda drží :o) Je to opravdu zlatý pes..

Posílám tento kolík dál do rukou

PAVLÍNKY http://pavla-bilydomov.blogspot.com
MARTINKY http://martinahome.blogspot.com/
ADÉLKY http://livingab.blogspot.com/
MARTINKY http://tildasweethome.blogspot.com/


Hezkou neděli přejí K+Ch+ Eda

sobota 15. května 2010

BÍLÁ JE BÍLÁ....

Můj oblíbený obraz od Daliho..
Tuhle krásu jsem měla na balkoně, chtěli mi jí vyhodit, tak jsem si jí dala pod kytí...

Odstranit formátování z výběru

Včera se nám konečně povedlo vymalovat pokojík.. jsem moc ráda, že si velitel udělal čas na mé NESMYSLY.. :o) proběhlo i velké stěhování.. ještě je toho hodně co dělat, ale prozatím posílám malou ochutnávku..
Hezký zbytek soboty..

středa 12. května 2010

SATC2



Vím, že to co teď budu psát do bydlení a tvoření nepatří, ale taky mi to dělá radost a o to jde :o)
Je mi 23 let a od svých 16 jsem blázen do seriálu SEX VE MĚSTĚ.. nevím, čím to je? Jestli tou módou, městem nebo životnímy příběhy co prožívají..nevím..ale jedno je jisté miluju ho!
Nedávno jsem zjistila, že bude druhé pokračování..což mi udělalo obrovskou radost!! Potom co byl první díl, tak si určitě všichni říkali jak to všechno dopadne???? Celou dobu jsem sledovala, jak Carie randí s BOŽSKÝM a teď si ho veme a je KONEC??? A dočkala jsem se :o)
Mám z toho velkou radost a hned 3. června letím rychlostí blesku do kina abych zjistila jaké mají mé ikony další trable :o)
Přeji hezký večer. Zdraví Kristý

pátek 7. května 2010

KUCHYŇKA






Dnes jsem se odhodlala a upekla jsem muffinky..a myslím, že se i povedly..na oko dobré, jak budou chutnat to se nechám překvapit..snad to dobře dopadne a velitel (muž) mi je pochválí..
Také jsem si udělala radost v podání nového břečťánku na naše příšerné okno..chudák malinkatej tam byl sám a smutně na mě koukal :o) a za 20,- neberte to..

A další radosti jsem si přinesla včera z pošty.. jsou z BELLA ROSE (mé zkázy).. a jsem z nich úplně paf.. už se těším jak si je pověsím nad psací stůl.. to bude zase krásně na tom světě..

Přeji Vám pohodový i když asi zatažený víkend.. Zdraví Kristý a Charlot

Dneska toho mám hodně na srdci, prvně bych chtěla poděkovat Karin za druhé ocenění :o) http://karonela.blogspot.com/. Jsem moc ráda, protože tu nejsem dlouho a od Vás MAZÁKů se musím ještě hodně učit..

Toto ocenění bych chtěla předat dál všem u kterých když jsem na virtuální návštěvě mi plesá srdíčko :o)