pátek 23. září 2011

Všechny moc zdravím.
Dneska bych Vás chtěla seznámit s obchůdkem LA PETITE FRANCE s nímž jsem měla možnost se seznámit na veletrhu. Obchůdek se specializuje spíše na kosmetiku, ale najdou se zde i různé bytové dekorace. Mne osobně velmi zaujala skotská kosmetika AU LAIT s mlékem..a jelikož byl pán moc hodný dostala jsem pár vzorečků.. Už se těším až to vyzkouším..
Přeji hezký den s pozdravem Kristý

středa 21. září 2011

KDO SI HRAJE NEZLOBÍ


Dnes jsem si trochu pohrála.. Loty dlouho spala a já
 nevěděla co mám dělat abych jí neprobudila. Po kávičce jsem se rozhodla, že si udělám trochu vánoční atmosféru. Bylo mi líto skřítků ve skříni. Teď mají výhled na okýnku. A jelikož jsem nutně potřebovala novou lucernu..musela jsem pro ni udělat nové místečko.. Po chvilce přemýšlení a stěhování jsem ji našla místo u zajíčků.. Krásný pohodový zbytek dne..
Zdraví KRISTÝ

Přidat popisek


úterý 20. září 2011

Všechny moc zdravím.
Tento víkend byl v Praze v Holešovicích veletrh tendence, na který jsem Vás v minulém příspěvku zvala. Jelikož jsem byla obdarována vstupenkami nic mi nebránilo k návštěvě.. Od rána jsem se těšila, skoro jsem nemohla  dospat..foťák připravený už od večera v tašce.. Hned jak se Loty probudila jsme vyrazili. Po půl hodině jsme vystupovali před výstavištěm a moje natěšení ještě více stoupalo. Ale jak se říká: ČLOVĚK MÍNÍ, PÁNBůH MĚNÍ..
Po vstupu do haly jsem zjistila, že Loty by chtěla opravdu všechno a potřebovala vše víc než maminka.. Takže abych to shrnula. Na veletrhu jsme byli asi dvecet minut..jediné co se mi podařilo bylo najít stánek BELLA ROSE a ulovit pár kousků z nových kolekcí MAILEG A MADAM STOLTZ.. Fotky jsem bohužel pořídit nedokázala..



Přeji pohodový zbytek dne. Zdraví KRISTÝ A LOTKA