pátek 7. května 2010

KUCHYŇKA






Dnes jsem se odhodlala a upekla jsem muffinky..a myslím, že se i povedly..na oko dobré, jak budou chutnat to se nechám překvapit..snad to dobře dopadne a velitel (muž) mi je pochválí..
Také jsem si udělala radost v podání nového břečťánku na naše příšerné okno..chudák malinkatej tam byl sám a smutně na mě koukal :o) a za 20,- neberte to..

A další radosti jsem si přinesla včera z pošty.. jsou z BELLA ROSE (mé zkázy).. a jsem z nich úplně paf.. už se těším jak si je pověsím nad psací stůl.. to bude zase krásně na tom světě..

Přeji Vám pohodový i když asi zatažený víkend.. Zdraví Kristý a Charlot

9 komentářů:

  1. TO JSOU KRÁSNÉ VĚCI A VĚCIČKY .TO TEDA KOUKÁM . VŠE SE MI LÍBÍ A CO SE TÝČE ZKÁZY , MÁM ÚPLNĚ STEJNÝ PROBLÉM !HIHIHI . PĚKNÝ CELÝ VÍKEND .

    OdpovědětVymazat
  2. Vše máte moc pěkně sladěné.Mufinky budou určitě moc dobré.Krásný víkend.Karin

    OdpovědětVymazat
  3. KRÁSNÉ RÁNKO MOC PĚKNÉ KOUSKY A KRÁSNÉ FOTEČKY I JÁ SE PŘIPOJUJI POKAŽDÉ,KDYŽ DO OBCHŮDKU NAKOUKNU TAK NĚCO NUTNĚ POTŘEBUJI NO JO,KDYŽ ONO NEJDE ODOLAT.PŘEJI KRÁSNÝ SLUNÍČKOVÝ VÍKEND***ADÉLA***

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Kristýnko, s tou zkázou v Bellarose jsme na tom úplně stejně....máte to moooc krásně vymazlené!
    Krásný den matek, Pavla

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné poklady skrývá vaše kuchyňka - tam by se mi líbilo :o) Martina

    OdpovědětVymazat
  6. Milé MAMINEČKY..všem moc děkuji za krásná slova chvály, to snad ani neusnu :o) Jsem ráda, že v té závislosti BR nejsem sama.. Jinak MARTI obávám se, že kdyby jste viděla ostatní zákoutí naší kuchyně tak by jste vzala nohy na ramena.. :o)dá se říct, že kuchyňka a obzvláště okýnko je skoro stejně staré jako byteček a tento rok oslavíme 90 let :o)co ho máme..
    Hezký vstup do nového týdne přejí Kristý a Charlot

    OdpovědětVymazat
  7. Kristý, neutekla nebojte, mám ráda staré domy a byty - mají ohromné kouzlo :o)Navíc doplňky a ty naše další nezbytnosti dělají domov domovem a mě se u vás líbí! Pohodové pondělí, Martina

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Kristy, pridavam se k holkam. Jsem na tom stejne se zavislosti na obchodech s nadherama jako ma Bellarose. Moc hezke zatisi!! Hezky vecer preji, Jana

    OdpovědětVymazat
  9. No já se u tebe nemůžu vynadívat!!!!!!!!Michaela

    OdpovědětVymazat