čtvrtek 15. prosince 2011


Brýle abych lépe viděla, hodinky abych často stíhala, vůni abych voněla, pásek jen tak :o) botičky aby byly nožičky v teplíčku a kávovar na dobrou kávičku..
Děkuji Ti milý Ježíšku :o)

Máte také něco po čem hodně toužíte?

Pohodový den..

4 komentáře:

  1. Krásná to přání :o)
    Tvůj příspěvek mě tak nějak přiměl k tomu, udělat si chvilku jen pro sebe a taky popřemýšlet....co bych si přála od Ježíška :o)
    V tom shonu člověk myslí hlavně na ty nejmenší. Ale pravdou je, že někdy je potřeba udělat si radost i sám sobě.... :O)
    Krásné vánoce a pusu Lotynce
    papa
    L.

    OdpovědětVymazat
  2. Luci to máš rozhodně pravdu. Pro Lotku se ježíškuje v takovém množství, že už to nemám doma kam schovávat a vozím to v kufru v autě..

    Je samozřejmostí, že největší radost udělá mamince dětský úsměv..ale ještě větší kdyby ježíšek myslel i na mou maličkost :o)

    Hezký konec týdne. Papa

    OdpovědětVymazat
  3. Asi si tvuj seznam pouze prekopiruji na svuj blog:) i kdyz se teda bez muceni priznam , ze botky uz jsem si darovala minuly rok:) Teda Jezisek mi je daroval haha Ten pasek je ale mimoradne uzasnej, taktez hodinky. Vse ostatni taky beru:)
    Cus a mej se moc hezky, Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Jani, já už jsem si své botky prošlapala :o) no uvidíme s čím se ježíšek vytasí.. znáš ten vtip.. PŘEDLONI BOROVIČKU, LONI SMRČEK A letos by jsme rádi JEDLI :o) to se u nás docela často používá, když začnu povídat, že by se mi to a to hodilo.. :o)
    Hezké a klidné Vánoce..papapa

    OdpovědětVymazat