čtvrtek 8. prosince 2011

NO STRESS..


Všechny moc zdravím.
Jak se Vám daří v předvánočním čase? U nás je klid před bouří. Loni jsem v tuto dobu měla doma naklizeno, upečeno a hlavně nakoupeno. A letos? Letos nemám nic!! Včera jsem na chvilku utekla od rodiny a šla jsem, jak říkáme se COURNOUT po obchodech. Po asi hodině chození a zkoumání jsem neměla nic.. Nevím čím to je, ale nějak mi dochází nápady a inspirace. Nevím zda je to tím, že všude mají všechno na jedno brdo, nebo zda jsem zhíčkaná a vybíravá.
Jediné co se mi líbilo byla krásná ŠEDIVÁ kabelka v BELLA BRUTTA.. a k ní roztomilé béžové palčáky s hvězdičkou :o)
Takže, to by tak bylo asi jediné. A co dál? Celá rodina čeká, že se s něčím vytasím :o) nezbívá nic jiného než vsadit na jistotu.. CRABTREE EVELYN. Mají malou prodejnu ve Slovanském domě a přiznávám, že když jsem tam poprvé vstoupila, věděla jsem, že se tam budu vracet.. velmi mě tam uchvátila řada Summer Hill.. krásně voní..hmmm.. Také tam mají užásné tradiční anglické sušenky a ještě k tomu úchvatně zabalené v papírové krabičce..  Lotka si tam nedávno koupila moc dobré želé bombony v hrací krabičce..
Takže milá rodino, máte se na co těšit. Budou sušenky a čaj :o)

Jinak stále si  nemohu vybrat boty na zimu.. tohle jsou moji favorité.. jestli jste také podlehli.. koukněte na oficiální stránky HUNTER :o)

KRÁSNÝ ZBYTEK TÝDNE.



4 komentáře:

  1. Ahoj,
    muzu se pod tvuj prispevek podepsat?:) Ja navic ani nestiham blogovat:)
    Ja chci ty posledni botky....nebo ty prvni?:) Vsechny jsou uuuuuzasne:)
    Preji krasny vikend, Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé.. Jani to jsem ráda, že v tom nejsem sama :o) Když jsem to sem napsala,tak jsem se začala i malinko stydět..všechny kolem mají vánoční atmosféru a já mám kolem sebe leda tak bordel :o)
    Já bych chtěla nejradši všechny, ale budu ráda aspoň za jedny..
    Hezké svátky..pa Kristý

    OdpovědětVymazat
  3. Haha to jsem rada, ja taky:) Budeme se kamaradit?:)))))) Musime drzet pri sobe a pri brouzdani po perfektne vanocne a jinak dekorovanych domacnostech nehazet nerva:) U nas navic deti hodily anginu a zanet spojivek, jsou doma a uz je jim dobre a bavi se roztahavanim veci kolem sebe....supeer:)
    Papa a drzim palce:) Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Drahá Jani, můj anděl ani nemusí být nemocný.. :o) Když uklidím v jednom rohu, můžu jít rovnou do druhého.. U nás je opravdu nemožné se nějak zrealizovat :o) mé výstavní kousky jsou uklizené na skříni a všude kolem máme AUTA!!! To je pořád BURÁKU sem, BLESKU sem :o) Já už nervy nemám..včera jsem si v Ikee nakoupila dvě bedny jejich svařáku :o) takže jsem naprosto vyklidněná.. Vřele doporučuji..papapa Kristý

    OdpovědětVymazat